top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVigdis Garder

GODE OG DÅRLIGE NYHETER 

Hvordan gikk det egentlig med Petronella? Jo, her kommer endelig en oppdatering. Petronella fødte ganske riktig den samme natta som jeg hadde sett at hun bygget rede. Det kom bare én unge. Og den var død når vi fant den om morgenen. Om den var dødfødt eller hadde levd noen timer, vet jeg ikke. Men jeg er ganske sikker på at det må ha vært noe galt med den....... Petronella hadde delvis spist den opp, så jeg fikk sett litt på indre organer, og det så ikke riktig ut, uten at jeg skal påberope meg veterinærkunnskaper😲. Usj, et trist syn, men sånn er det bare noen ganger. Jeg ventet noen dager for å se om det skulle komme fler unger, siden Petronella hadde vært med Donald en lengre periode, men nå er tiden ute. Vi får se om det blir et nytt parringsforsøk på Petronella etter neste klipp.

Og Beatrix ser ut til å ha gått tom, så ser har ikke Donald gjort jobben sin. Nå vet jeg jo at han kan, så det var vel noe som ikke stemte med timing eller kjemi mellom de to, da.... han likte mora bedre 😜

Hva er så de gode nyhetene? Joda, igår nedkom Zoe med fem små. Axel er lykkelig uvitende pappa. Zoe er havannafarget og Axel er madagaskar, men det ser ut som det blir tre sorte og to blå unger. Sånn går det når man blander farger, da må man ta det som kommer. Vanligvis pleier jeg å parre bare like farger, men de havannafargede mine trenger litt nye gener, derfor ble det en fargemix denne gangen. Og så lenge det går bra med mor og barn, spiller det jo mindre rolle hvilke farger de har! Zoe står i en fin binge på varmerommet og har lagd et flott rede, så dette ser lovende ut 👍


118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page