top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVigdis Garder

MER PÅ LAGER -del 1

Når du skal handle f.eks klær eller sko, og du finner noe du liker men skulle gjerne hatt det i en annen farge eller en annen størrelse? Eller i matbutikken, hvis det er tomt i hylla for akkurat det du skulle ha? Da spør du sikkert betjeningen om det finnes på lager?!

Å holde en nettbutikk ajour til enhver tid, er ganske tidkrevende. Derfor vil det nok ofte være sånn, at jeg har flere varer "på lur" enn det som du finner i nettbutikken. Kanskje du har sett bilde av noe du har lyst på, men finner det ikke igjen i nettbutikken? Ønsker du deg noe i en annen farge eller i en annen størrelse? Eller lurer du på om jeg har flere nøster av akkurat det garnet?

Send meg en melding og spør, da vel! Det kan godt hende jeg har! Og hvis jeg ikke har det ferdig akkurat her og nå, så er tilgangen min på råvarer absolutt veldig god! Så da kan jeg sikkert strikke eller spinne det du ønsker deg....

Heldigvis er det allerede noen kunder som har vett på å spørre. For litt siden var det ei som ønsket seg spinnefiber, men hun ville gjerne ha litt mer enn det som lå ute i nettbutikken. Et sånt ønske kan jeg som oftest oppfylle! I dette tilfellet skulle det være kardeflak med en blanding av angora og ull.

Jeg sendte bilder av mulig passende ull, og av mulig passende kaniner. Nå er kardeflak på vei i posten, og jeg håper kunden får noen gode timer ved rokken.

Send meg en melding du også, da vel!
104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page