top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVigdis Garder

NYE ÅPNINGSTIDER

Oppdatert: 2. jan. 2021

Det har dessverre vært langt mellom nyhetene her, men det betyr ikke at det er lite aktivitet hos Annas Angora - snarere tvert imot! I travle tider er blogginnlegg langt nede på prioriteringslista.

Vi er så heldige å ha fått en ny ansatt på Heirønningen, Thomas. Han er en ekte altmuligmann som tar i et tak overalt og har masse nye idéer. I høst har vi jobbet mye ute i den nye kaninstallen, og fått laget plass til 35 nye kaniner som flyttet inn i store bringer der.

Det tar nå mye tid å rydde og stelle for dyra, og klipping har jeg følelsen av at jeg helst burde gjøre døgnet rundt!

Fordi dyras behov selvfølgelig alltid er første prioritet, har jeg kommet til at vi må redusere åpningstidene i butikken i 2021. Tiden strekker rett og slett ikke til.

De nye tidene blir torsdag og fredag 11-17, lørdag 10-16.

Altså stengt øvrige dager. Det betyr ikke "fri"! Vi har planer om å få til mer aktivitet på Heirønningen utover våren. Til jul lanserte vi et OPPLEVELSESGAVEKORT som fikk god respons i nettbutikken, så vi venter allerede flere besøk framover. Lignende opplegg som dette blir det nok mer av i 2021. Ta gjerne kontakt hvis du har lyst til å komme på besøk 🐇😊

110 visninger4 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

4 Comments


mariannedhue
Apr 18, 2021

Du er så god på å tenke kreativt 🐰🐰 hvis jeg blir god / bedre til å klippe etterhvert så kan jeg gjerne trå til innimellom , trenger et inspirerende miljø . Er ganske praktisk anlagt også synes jeg selv ...så bare si fra . Søndagshilsen fra Marianne 🌞🐇🐇🌻

Like
mariannedhue
Apr 18, 2021
Replying to

Ja det vil jeg gjerne 🐰🐇

Like

Vigdis Garder
Vigdis Garder
Dec 30, 2020

Like
bottom of page