top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVigdis Garder

TUNG AVGJØRELSE


Idag har jeg vært innom butikken i Tønsberg, bare for å oppdatere lappen som henger på døra. Selv om situasjonen gradvis er i ferd med å normalisere seg, er det fortsatt et økt behov for legevaktsjobbing, og jeg har valgt å prioritere dette ennå en stund framover. Denne gangen har jeg skrevet "inntil videre" på lappen. Og håper vi tar feil, vi som frykter en ny bølge av virus-syke 😳. Med nesten daglige vakter, må jeg prioritere kaninklipping framfor butikk i ledige stunder.

Men på Heirønningen har vi ikke ligget på latsiden! Hittil i år er det født 16 kull, og ennå flere ventes!

En ladning luksusfiber er sendt til spinneriet, og jeg håper å kunne tilby masse nytt garn i begynnelsen av mai 🥰. Da skal vi også få til en pop-up garnbutikk ute på tunet på Heirønningen, der er det ingen problem å holde avstand 😉. Dato bestemmes så snart jeg har garnet i hus! Det er også mulig å kontakte meg via hjemmeside, Facebook, Instagram eller mobil 92250675 for å avtale en egen åpningstid i butikken, jeg er jo stadig i nærheten.

Og nettbutikken er oppegående, jeg produserer litt småstrikk og håndspunnet garn innimellom, så titt gjerne innom der 🥰

På bildet ser dere en av Juvel sine skjønne småtasser ❤️227 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page