top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVigdis Garder

ARRANGEMENTER

Jeg synes det er hyggelig å komme ut og treffe folk på markeder og festivaler. Foreløpig er ikke vareutvalget til Annas Angora så veldig stort, så det betyr at når jeg skal ha salgsstand et sted, pakker jeg med meg så og si hele varelageret, og da må butikken i Tønsberg holdes stengt. Drømmen er jo at vi etterhvert skal bli så store at det går an å være to steder samtidig, men er ikke helt der ennå.

Første happening nå er Alta Strikkefestival! Det blir Strikk & Drikk fredag kveld, og Strikkefestival på lørdag...... førstkommende! 😃. Så NB! Fredag 14/2 og lørdag 15/2 er butikken i Tønsberg stengt 😮.

Neste arrangement er Stikkekafé på Wilhelmsen House i Tønsberg den 27. februar. Det begynner allerede kl 17, så den dagen kommer jeg til å stenge butikken kl 16 for å rekke å få alt på plass der. Men WH er jo bare et steinkast fra butikken, så det burde gå greit både for meg og kundene 😃.

Søndag 1.mars skal jeg være med på Minimarked i Gildehallen på Midgard vikingsenter i Horten. Der skal jeg spinne på håndtein og selge håndspunnet garn 🥰.

Håper å treffe noen av dere rundtomkring! 😃45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page