top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVigdis Garder

SPREKKEFERDIG 

Opp gjennom årene har jeg observert mange drektige kaniner, men aldri har jeg sett en som har vært så stor som Zeta. Både hun og jeg har vært aldeles sprekkeferdige de siste dagene; Zeta fylt med unger og jeg med spenning! Hvor mange er det? Åh, håper alt går bra!

Så, igår morges fikk vi svaret. Jeg var på jobb i butikken, mens Michelle jobbet på Heirønningen. Først hadde hun funnet en død og en iskald unge..... men så, godt gjemt i et flott rede.... en hel haug med sprellende unger! Michelle tok den lille iskalde med seg, fikk varmet den opp og lagt den tilbake i flokken.

Så fikk mor og barn ro i noen timer, men når jeg kom hjem på kvelden, måtte jeg jo bare ta en liten titt. Og talte 11 levende unger ❤️. Fant også en bitteliten til som var død. Så totalt har Zeta båret på 13 unger, ikke rart hun var svær! Det er nok vanlig hos andre kaninraser med så store kull, men jeg har aldri før fått så mange angoraer. Så får tiden vise hvor mange som klarer seg, jeg er forberedt på at noen flere kommer til å falle fra. Vi gir ihvertfall mamma Zeta de beste betingelser for å klare den jobben hun har å gjøre nå❤️

Zeta, bred som ei låvedør

Flott rede med 11 små troll 🥰

155 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page